Dött

Mitt internet har gått ur världen. Det finns inte att finna någonstans. Ingen facebook, skype eller spotify. Helgen har varit för jävlig. Hur överlever man utan facebook? hehe. Nä men så jag är inte så kontaktbar här borta i Norge nu så alla vet. Har med mig datorn till jobbet idag som har gratis internet.

Orkar inte skriva mer idag. Det är ganska dött här... och jag ska snart börja min closing så har en härlig kväll framför mig.

Trötta dagar (gäspar) :O

Gråt och trist här i Norge just nu. Helgen var dock toppen och en kväll slutade med att jag helt otippat lärde känna två grannar. Verkligen en slump! Annars tar jag igen sömnen jag inte fick i helgen och den jag missat för att jag de senaste dagarna glömt bort att sova. Det blir så, när man tittar på Bleach! Så idag kom jag hem tidigt från jobbet (inga kunder det sista så får sluta tidigare ibland)... och slockna på sängen. Och då menar jag verkligen slockna för det stod på ganska hög musik men det rörde mig inte i ryggen (den låg jag på, hehe). I helgen som kommer blir det en lugnt fredag, jobb, och sedan fotbollsfest på lördagen (inte för att jag gillar fotboll eller något men folk på jobbet gör så jag kan väl följa med på kick-off ändå tänkte jag).

Annars kan jag glädja mina vänner med att ni alla faktiskt kommer att få se mig inom en månad. Det glädjer mig väldigt i alla fall. Den 22-25 mars ska jag nämligen till London för att hälsa på Joppe och Bridie! Woho! Det ska bli toppen. Och sen har jag även köpt biljetter hem till Sverige 9 - 14 april! Så då får jag se er som är bosatta hemma med!! =) Och för alla er som inte vet, eller har glömt bort det fyller jag 20 den 13 april så tänkte att det kunde vara trevligt att vara hemma vid detta unika tillfälle.

Det ska bli skönt att komma bort från ett regnigt Ålesund. Men efter regn kommer ju solsken så förhoppningsvis ändras det snart. Våren står vid dörren nu när snön försvinner och jag går och väntar på fågelkvitter. Jag har en känsla av att denna vår kommer gå fort...

Saknar er alla <3

It's a bag in da box!

Wii! Veckans absolut bästa dag... Dagen börjar med att Ingvild ringer och väcker mig. Då ska jag visst ha opening men hade fått två vakter på schemat så istället för att börja två som jag sett att jag skulle så började jag halv nio. Shit asså. Kvart i nio får jag som sagt ett samtal. 40 minuter senare står jag ombytt på jobbet och stämplar in. Bra jobbat! Vi har också varit en man kort på jobbet idag så har sprungit som en idiot men samtidigt har det varit en väldigt kul dag. Bra folk på jobb så det blev en hel del skämt. Hehe! Dagen började inte på 100 % men det gör den inte sämre för det. Fredag är ju ändå fredag och jag ska passa på att äta lite godis för att gotta mig.

Eftersom denna vecka har varit en riktig skitvecka tar jag igen det med en fullbokad helg. Jobb, vin, utgång, Bleach och tvättning (vilket är betydligt bättre än vad det låter för det betyder att jag och Ingvild sitter och snackar och maskinen gör jobbet). Yeah!


Men idag finns det bara en sak att fråga er, kära läsare, Var är boxen?

RSS 2.0