Uppe i det blå

Så, idag är det dagen jag har varit borta hemifrån i hela tre månader. Hjälp säger jag, tiden går fort. Vad har jag uträttat under de här månaderna nu då. Inte så mycket egentligen. Jag har bara prövat mina vingar för att se om jag kan flyga. Alla små fåglar måste lämna boet någon gång. Och det är väl egentligen exakt det jag gjort. Lämnat boet. Och upptäckt att jag faktiskt kan flyga.

19 år, sista året som tonåring, innan det är dags att bli vuxen. Men en tanke slog mig idag… Jag är typ redan vuxen, tonåring eller ej. Sedan jag flyttade till Norge (och bara det ger en del vuxenpoäng) har jag skaffat mig eget hyresavtal, hemförsäkring, elavtal, brevlåda, yrkeserfarenhet och jag är just nu 100 % självförsörjande. Jag har tagit körkort... så vad finns egentligen kvar? Förutom att bli just 20? Idag vågade jag mig in på Vinmonopolet. Det tog mig tre månader. Och för första gången i mitt liv köpte jag en flaska vin, helt själv, helt lagligt. Jag är en örn, ingen jävla blåmes så flyger högt just nu. Dessa tankar om vuxenhet kom till mig när jag satt på bussen väl på väg hem igen från byn och jag avrundade min resa och mina tankegångar med att tjuvåka några hållplatser, moget värre va?

Jag må ha blivit vuxen men är inte mycket äldre för det, en jävla skillnad. Nu ska jag gå och korka upp en flaska vin för att se vad det är jag lyckats få tag på. Hade!


7 dagar igen!

Öh... är det Lucia idag?! Hmm... jag har helt tappat det här med jul. För första gången någonsin räknar jag inte ned till jul i december. Julen är liksom bara en bonus i år.

Det har börjat regna här i Ålesund igen... inte bra för min mat så nu måste jag antagligen kasta en del. Känner att ingenting riktigt går min väg just nu.

7 dagar igen som sagt!

8 dagar igen!

Hehe, det är nedräkning.

Mitt kylskåp har gått ur världen, är på besök hos Wall-E, lagt av eller hur fan jag vill uttrycka det. Det fungerar i alla fall inte. All min frysta mat måste därför tillagas och ergo så står jag en lördag förmiddag och lagar middag för hela veckan. Inte kul! Tur att det är kallt ute så att lite kan stå där och hålla sig någolunda bra. På måndag kommer någon och tittar på det, går inte att göra så mycket för det är helg.

Är lite irriterad här i Norge just nu...

8 dagar igen som sagt!

10 dagar igen!

Wii! Snart är jag på svensk mark igen. Nedräkningen har börjat...

Idag har jag köpt min första julklapp... duktig jag är va!? Två veckor innan jul och allt, ute i god tid som vanligt! Sen har jag köpt en del kläder till mig med för första gången sedan Miami... det var kuligt. Sen så har jag även jobbat några timmar, som vanligt. Lön i tisdags i alla fall och det gjorde hela min vecka!

Dåligt med uppdateringar här på bloggen. Jaja, det är som det är med det... Var ute i helgen i alla fall kan jag säga. Fredag och lördag, så jag jobbar inte bara här i Norge. Bara nästan bara jobb! hehe...

10 dagar igen som sagt!

Vi ses =)


En hälsning till Mupp Din mamma!

Något för en mupp att digga till!

http://www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY


RSS 2.0