På begäran

Det snöar fortfarande!! Hela dagen idag. Så nu ligger det snö överallt!! Minst 20 cm =) Detta har jag inte sett på länge, så njuter i fulla drag.

Jo, min far la för längesedan in en begäran om att jag skulle publicera bilder på mitt "vardagsrum" så som det ser ut nu när det är färdigmöblerat. Såhär med andra ord:


 


Let it snow!

Wii! När jag vaknade i morse var världen täckt av vitt puder =) Det gör mig lycklig. Ute på promenad och det knastrade så där härligt under mina skor. Snö lyser upp! Och det var nog minst 10 cm, och det har precis börjat snöa igen. Stora vita flingor. Let it snow. let it snow, let it snow...


Twilight

Okej, det suger att jag inte redan har sett New Moon.

Så har haft Twilight-helg i Norge.

Sett filmen och läst de tre böckerna jag har. (Fattar inte varför jag inte har alla fyra!)

Böckerna rules!

Filmen är dock ok... men jag ser verkligen fram emot att se New Moon. 


"I cannot live without my life! I cannot live without my soul!"  

En ny lock!

Före:



Efter:






Feeling good!

Ja, det kan man ju önska att man gör. Känslan är lite det motsatta just nu. Är lite sjuk. Men det går. Panodil is tha shit! Hehe, nämen halva jobbet är sjuka så det finns inte så många som kan jobbar. Ergo jobbar jag ändå men borde nog egentligen ligga nedbäddad i sängen. Överlever dock... det är inte något för svinigt som drabbat mig. Bara lite feber och ont i halsen. Det dör man inte av i små mängder ^^. 

Dagens fem glädjeämnen
1.
Köpt Robbies nya album!!! =)
2. Är ledig på söndag för första gången på ca tre veckor
3. Fredag imorgon och min godisdag!
4. Köpt en löjlig tjejfilm inför fredagsmyset
5. Dancing in the moonlight


Enjoy!


Everyday is like a Happy Meal

Jag har under den tiden jag jobbat på McDonalds nästan dagligen slängt iväg en tanke åt vilka otroligt värdelösa leksaker Happy Meal boxarna innehåller. Pollydockor och bilar, (just nu har vi små hundar)?! Varför kan det aldrig vara något intressant och roligt inside? Varför innehåller Happy Meal bara leksaker som gör att jag ser dem som skit? Och jag är ganska säker på att föräldrarna som köper boxarna frågar sig själva samma sak. Tjusningen i en Happy Meal är väl kanske något som bara ett barn förstår. Och det gör mig ledsen, att man som vuxen inte kan se meningen med alla de små sakerna längre. Fantasin, vart tog den vägen? Det är säkert därför barn sprider sådan glädje, de ser sådant som är osynligt.

Fast jag å andra sidan blir fortfarande överdrivet lycklig åt de där småsakerna. De som bara dyker upp, finns där. Skillnaden är, och det tror jag är ganska generellt, att barn och vuxna ser världen genom olika ögon. Jag blir lycklig av frost, månsken, levande ljus just nu... och faktiskt åt Happy Meals!

Tillbaka till början av det här inlägget... och jag citerar "nästan dagligen slängt iväg en tanke åt vilka otroligt värdelösa leksaker Happy Meal boxarna innehåller". Idag tänkte jag samma tanke och gjorde senare den mest fantastiska upptäckten på länge... vår nästa tema på Happy Meals är, och jag är fullt allvarlig... trumvirvel... kaching... Star Wars! Hehe, jag skrek faktiskt till när jag upptäckte det. Så nu vet jag vad jag ska äta till lunch varje gång vi får en ny leke! Och det mest komiska i det hela är att jag faktiskt tänkt tanken varför man inte kan ha något coolt som leksaker, typ Star Wars. Ibland blir man faktiskt bönhörd. 

There is always a surprise inside


I facket för viktigt vetande om Norge

Yo
I'm still alive!

Jobbat hela helgen... igen! Lön i fredags dock så jag kunde gå och handla lite mat för första gången på ett tag =) Men som sagt, jobb i helgen. Det gick bra... stod på köket för första gången på en lördag, det var lite läskigt. Hela dagen också! Förutom en timma då vi hade kassakonkurrens. En tävling; vem som säljer för mest pengar, flest kunder m.m. Och eftersom jag är ny på jobbet fick jag vara med. Jag kom faktiskt tvåa av fyra! Wii! Ettan slog mig med under 100 kr så jag var väldigt nära på att vinna. Hade 33 kunder på en timma och eftersom vi inte hade överdrivet mycket kunder så var det bra jobbat! Tricket för att få kunderna att gå till dig är att le, och söka ögonkontakt, hehe! Sjukt nöjd med tanke på att jag slog trean med 10 kunder!  

Idag har det lokala fotbollslaget spelat cup final (Norges svar på finalen i allsvenskan om jag tolkat det rätt). Så vår lilla by kom till final, inte illa tänkte jag. Inte konstigt att många går klädda i deras färger (som är orange och blå, intresseklubben antecknar.) Tro det eller ej men de vann faktiskt... på straffar! Snacka om lycka på jobbet, hehe! Hade nästan inga kunder på hela dagen men ca en kvart efter matchslut trillade det in högar med folk. Då slutade jag, så soft dag idag. 

Btw har jag köpt biljetter hem till Sverige över jul, (20 dec - 4 jan). 
 
Nu ska jag laga lite mat, kylling (som man säger här i Norge) står på menyn... och wook tänkte jag.

Se ya!


Halloween

Så, nu har vår alla käraste helg av skräck passerat förbi. Inga missöden. Har fortfarande kvar mitt hjärta även om det hoppar högt ibland. Är väldigt lättskrämd har jag kommit på. Halloween då, nej, jag var ej utklädd, gjorde inget speciellt (som vanligt^^), jobbade closing och serverade där med en drös fulla ungdomar massa cheese! Det var i och för sig mycket roligt folk som kom in i mer eller mindre lyckade kostymer. Vem har hört talas om en rosa djävulsmus?? Hmm... aja, det var inte jag som stod där i laxrosa, röda djävulshorn och morrhår. Btw såg hon mer ut som en katt än en mus, ironin i det hela, höhö.

Annars går det bra på jobbet, lever på Donken just nu. Har koll på det mesta. Och det mest spännande som händer just nu är att vi ska få nytt kök! Wii! Det betyder massa byggarbetare och extrajobb, det gillar vi vetu så imorgon börjar jag halv åtta istället för nio bara för att jag är så snäll och vill ha massa pengar.

Hoppas folk har noterat att det vart fullmåne under helgen, lite spooky...

Och min skämt då, nja, det har inte dykt upp så många nya... mest spontana infall och många är inte ens roliga på norska så det går inte att säga dem högt heller (går istället runt och småfnissar för mig själv). Men det börjar nog bli mer tydligt för kollegerna att jag har dålig humor, vet inte riktigt om det är ett bra eller dåligt tecken ^^

Bus eller...


RSS 2.0