Shit pommes frites (höhö) jag uppdaterar igen!!

Soliga dagar just nu i Norge. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne! Stämmer bra =) Tog mig en kopp te och ett äpple ute på min soliga trappa tillsammans med katten. 

Annars händer det inte mycket kul i helgen. Ska ta det lugnt, se lite film, jobba åtta timmar per dag (såklart), och äta lite gott. Ikväll blir det film med draktema. Jag gillar =)

Har lovat två små muppar att lägga upp en hel dag i bara bilder snart. Det kommer. Nu har jag laddat min kamera och här kommer som en bra början två bilder från min mysiga trappfika! 



Min postman och jag

Det började en dag i september. Jag skaffade en brevlåda, registrerade min adress och posten började trilla in. En bra brevbärare har jag. Min låda är alltid fylld av reklam. Det älskar jag. Reklam är underbart. Tryckt på billigt papper med ett skrikigt budskap, vill att jag ska köpa. Har aldrig mött min postman. Det gör mig lite ledsen. Han gör ett bra jobb... det har jag redan nämnt va? Men om vi skulle mötas borde jag då le? Eftersom han delar ut min post har vi ju någon form av relation. I alla fall har han börjat inleda någon form av bekantskap med mig den senaste veckan. I måndags fick jag en röd liten lapp som informerade mig om att det var för mycket snö framför min postkasse... min postmans jobbiga jobb blir lite jobbigare tack vare detta. Min plikt som ägare till en brevlåda är att ta bort snön. Orka, palla liksom! Idag fick jag ett helt brev, handskrivet, där min postman skäller ut mig för att jag inte tagit bort snön och att han riskerar att bryta både händer och ben i sina försök att nå min brevlåda. Brevet från brevbäraren avslutas med att han informerar om att han inte är någon akrobat eller lindansare (helt seriöst, detta är sant). Hade jag aldrig kunnat lista ut med tanke på att han har problem med att ta sig över en liten snövall för att nå min brevlåda. Han skulle dö dagligen på cirkus. Fin relation vi har va? Min postman och jag <3 


Tiden går

Idag har jag bott i Norge i fem månader. Det känns helt sjukt. Faktiskt. Min syster är på väg hit i detta ögonblick. Hon sitter på sista bussen och jag slänger ihop ett inlägg innan jag måste gå för att möta henne. Ser fram emot en trevlig helg tillsammans. Mycket bråk ^^. Min syster är på väg hem till mig. Hem till mig, och mitt hem är i Norge. Fem månader går fort. Och nu är jag här, jag har fått ett liv. Det tog ett tag men nu har jag ett igen. Det gör mig både lycklig och olycklig. Jag vet att jag måste åka tillbaka till Sverige och säga hej då någon gång. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till ett land där man slipper få höra vitsar om svenskar dagligen. Hehe! Just nu trivs jag väldigt bra i Norge. Ville bara meddela mina läsare om att jag faktiskt fortfarande andas, lever och mår bra!

Saknar Albert!
<3


RSS 2.0